TJÄNSTER

VIRTUELLA VISNINGAR

Vill du sälja fastigheter snabbare och nå ut till fler utan fler fysiska visningar? Kanske driver du ett hotell och vill öka  beläggningsgraden? Eller är du en krögare som vill att fler ska veta om ditt fantastiska ställe. Tänk att det finns en fantastisk teknik som kan appliceras som metod inom alla tre scenarion.  


År 2021 har virtuella visningar blivit en attaraktiv trend världen över med över 5 miljoner besök dagligen. Med sådanna i hand, kan ditt objekt synas mer och för fler. Virtuella visningar ger dig möjligheten att exponeras digitalt på ett trendigt sätt samtidigt som du ökar kundupplevelsen.  

VILKA FUNKTIONER HAR VÅRA  VIRTUELLA VISNINGAR?

 • Inkluderar 4 perspektiv
  • Responsiv 3D-modell (3D Dollhouse).
  • Ett fågelperspektiv (Bird Eye Mode).
  • En 2D planlösning (2D Floorplan).
  • Virtuell rundtur genom bildscener (Scenes).


 • Inforuta med plats för beskrivning samt kartor.


 • Märkning av specifika punkter med svävande knappar (Hotspots). Dessa kan ex. leda till en bild, video eller en bostadsväljare.

Virtuella visningar tillåter kunder att uppleva tjänster eller produkter i en virtuell miljö. Tack vare evolutionen av digtial fotografering och virtuell bildbehandling har möjligheter för en ny sorts marknadsföring skapats. 


Dessa är främst lämpade till fastighetsbranschen men kan även tillämpas inom annnat såsom visning av fordonsinteriörer samt motorbåtar. Förutom att vara väldigt användbart är det också en häftig funktion! En sådan skapar attraktion på internet, vilket kommer driva in mer trafik till er hemsida samt sätta er verksamhet i högre kurs.


Låter detta intressant? Tveka då inte att ta kontakt med oss vid frågor om pris, för en rådgiving eller för en kostnadsfri offert! 

Aktuellt erbjudande

Vid beställning av en virtuell visning, med minst 10 bilder, fås 4 panoramabilder kostnadsfritt.                                             

(Gäller endast nya kunder samt vid ett projekt.) 


Priser

Virtuell visning = Från 1800 SEK exkl. Moms


Nyttig information

Virtuella visningar kräver tillträde till avsett objekt, tillsammans med kund, för panoramafotografering. Uppskattad tid för besök är cirka en timme för en medelstor bostad. Leverans av visning sker via e-post i form av en länk/integreringskod till en extern domän.   

130%

 18-34 åringar är 130 % mer benägna att boka / besöka ett objekt med en virtuell visning.

50%

      50% av vuxna internetanvändare relaterar till virtuella visningar vid beslutsprocessen.

500%

      Kunder spenderar          5 - 10 gånger mer på webbplatser vilka erbjuder virtuella visningar.

67%

67 % av människor önskar att fler företag börjar erbjuda virtuella visningar.

Källa: (Digital in the Round, 2021)

PRODUKTIONSPROCESSEN FÖR VIRTUELLA VISNINGAR

FOTOGRAFERING

Efter bestämd tid med kund, besökes avsett objekt för fotografering. När objektets planlösning granskats bestämms vyplacering och vyantal efter överenskommelse med kund. Därefter fotograferar vi objektet med en 360 graders dubbellins kamera som fångar en rumsyta i ett foto. Dessa bilder förblir då 360 graders panoramabilder.

VISUALISERING

Panoramabilderna importeras till ett visualiseringsprogram där vi konvertar och sammanfogar dem till ett tredimensionellt utrymme. 

Därefter görs nödvändiga inställningar kring exempelvis skala, orientering, ljusförhållanden etc.  Sen sammanfogas allt till en responsiv 3D modell av objektet med tillhörande planlösning. 

ÖVERLÄMNANDE

Vi leverar våra tjänster via e-post som en URL-adress till en extern domän. Vid medelstora bostäder levereras projektet inom 7 kalenderdagar efter fotografering. Därvid ordnar vi med en länk till den virtuella visningen. Vi kan även ordna med en kod som tillåter er att integrera den virtuella visningen på er hemsida.