TJÄNSTER

VIRTUELL INREDNING

Detta är en ny tjänst vilken är ett utmärkt alternativ till tradionell iscensättning, som framförallt är väldigt kostsam, men också tar tid och bara är klumpig. Genom virtuell 3D-Iscensättning (virtuell inredning) kan vi inreda bilder av ert objekt utefter olika inredningstilar och leverera proffesionellt bildmaterial till ett betydligt förmånligare pris. 

Iscensättning, i Sverige mer känt under namnet homestyling är ett sätt att stajla och piffa upp inredningen i exempelvis en bostad inför fotografering och försäljning. Poängen med det är att visa upp möjligheterna med utrymmet och få till snyggare annonsbilder. Men många vet säkert hur dyrt det är med traditionell homestyling. För en normal styling av en bostadsrätt kan priset oftast landa på upp emot 25000 SEK.


Med oss kan du få proffesionella virtuellt stajlade bilder av inredningen efter olika inredningstilar till en bråkdel av priset för traditionell iscensättning. En attraktiv och proffesionell annonsbild kan både göra att ditt objekt säljer snabbare samt att försäljningsvärdet drivs upp över förväntningarna. 

75%

 Listade fastigheter vilka använder sig av iscensättning säljer 75% snabbare än fastigheter med vanliga bilder. 

80%

 80% av listade fastigheter vilka använder sig av iscensättning säljer för utgångspriset eller mer. 

Källa: (Asteroom, 2021)

Du har möjlighet att välja bland inredningsstilarna modern, traditionell och skandinavisk. Vi kan också ändra på befintligt golvmaterial eller byta väggfärg. Även ändra om bilder med befintlig inredning. Vidare kan vi även inreda bilder på kommersiella ytor (restauranger, kontor etc.) eller bilder på utomhusmiljöer. 


Priser

Virtuell inredning = Från 1500 SEK exkl. Moms


Nyttig information

Kund bifogar egna bilder! Bilderna får gärna vara horisontellt tagna och högupplösliga (över 2000 pixlar i bredd), tagna under dagsljus med minimal/ingen blixtanvändning. Vi kan dock även arbeta med mindre upplösning! Levereras sker inom 7 kalenderdagar till kunds e-post.