TJÄNSTER

3D-VISUALISERING

Mäklar du bostäder, tillverkar hus eller är du en privatperson som vill bygga ut? Med hjälp av våra 3D-visualiseringar ges möjlighet att visa upp planerade bostadsprojekt eller befintliga bostadsobjekt på ett proffesionellt sätt. Vi levererar högupplösliga verklighetstrogna bilder eller animationer, beroende på önskemål samt syftet med projektet. 

3D-visualisering bygger på 3D-modellering. Först sker 3D-modellering, där vi tar fram en tredimensionell modell av projektet. Därefter påbörjas den kostnärliga arbetsprocessen där 3D-modellen omvandlas till en verlighetstrogen avbildning i syfte att skapa en övertygande illustration. 


Dessa visualiseringar av byggnadsobjekt kan vara väldigt givande att ha som bildunderlag innan beslut om byggstart eller köpbeslut. Med sådanna i hand, förenklas beslutsprocessen väsentligt då 3D-modeller kan ge multisensoriska upplevelser av form och volym hos ett objekt. Dessa kan också användas som underlag för uppföljning med byggentreprenören. På så sätt kan eventuella fel eller ändringar noteras i god tid utan att det förblir allt för kostsamt.


Men framförallt är det fördelaktigt att ha 3D-visualiseringar i marknadsföringssyfte, till bland annat sociala medier. Därtill erbjuder vi högupplösliga miljöbilder, 3D-animeringar med interiör och exteriör samt även 3D-planlösningar. 


För att vi skall kunna visualisera ditt objekt efter dina önskemål behöver vi detaljerad information om projektet. Vi tar emot olika underlag som exempelvis produktblad, skisser eller fotografier. Det är viktigt att tilltänkta mått, önskningar om material eller eventuell utformning av exteriör framgår tydligt i underlaget. 


Priser

Miljöbilder = Från 2500 SEK exkl. Moms

3D-Animation = Från 10000 SEK exkl. Moms

3D-Planlösning = Från 2500 SEK exkl. Moms


Obs! Priserna varierar beroende på komplexiteten i projektet. Leverans efter överenskommelse.