TJÄNSTER

360-PANORAMABILDER

Är virtuella visningar för omfattande? Då kan en enpunkts virtuell visning, vara alternativet. Genom responsiva    360-graders panoramabilder kan du lämpligast visa och inge en känsla av angränsande miljö eller utseende.  

Interaktiva 360 graders bilder är något som börjat tillämpas allt oftare bland exemplvis bilåterförsäljare. Detta eftersom man med en bild tillåts få med hela bilens interiör och skapa en känsla av verklig volym. Ur detta följer möjligheter till interaktiva upplevelser av atmosfären i bilen, vilket gör annonseringen attraktivare för fler, samtidigt som det bidrar till en bättre visuell beskrivning av fordonet. Med en interaktiv 360-panoramabild tillåts kunden kunna uppleva bilens insida utan att fysiskt behöva vara där. 


360-panoramabilder kan även vara väldigt lämpligt att använda för att exempelvis inge känslan av resturangens mysiga uteservering eller hotellets fantastiska takterass och utsiktsvy, och på så sätt attrahera fler besökare.

Priser

360-Panorama = Från 500 SEK exkl. Moms


Nyttig information

En responsiv 360-panormabild ses som en sorts virtuell visning. Detta innebär då ett krav på åtkomst till objekt med kund för fotografering. Leverans sker via e-post, även här, inom 7 kalenderdagar.