PORTFOLIO

VIRTUELLA VISNINGAR

Notera att visningarnas textur upplösning och kvalitet kan variera. Uppkomst av suddiga ytor kan ske vilket har att göra med att vyerna är skapta genom nersänkning i en uppslukad panoramavy. Därvid kan man få en klarare vy genom att zooma ut vyn till behaglig vy-bredd.

Yllefabriken i Norrköping

Hyresrätten är en 4:a om 106 kvm som är belägen i äldre fabrikslokaler som tillhör Norrköpings industrilandskap. Interiören är ljus och modern med tegelfasad, där frihöjden är drygt 4 meter. Bostaden har en hall, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en toalett, en klädkammare, tre sovrum, ett badrum samt en stor terrass med fantastisk utsikt. 

Visningsinfo: Du kan upptäcka bostaden genom en interaktiv 3D virtuell visning, 3D modell samt en 2D planlösning. Du kan växla mellan olika hus-vyer med plan-knapparna samt använda knappen längst ner för att komma till rumsväljare och kunna övergå till olika rum. Väl inne i ett rum kan du klicka fram en responsiv översiktsvy samt planlösning från vänster. För att stänga av svävfunktion använd knappen till höger. 

360-PANORAMABILDER

VIRTUELL INREDNING

3D-VISUALISERING