PORTFOLIO

VIRTUELLA VISNINGAR

Notera att visningarnas textur upplösning och kvalitet har en max-inställning på 4096 pixlar (4K-upplösning), vilket är relativt kompatibelt vid anvädning av en dator med god internetanslutning. Däremot vid användning av en mobil enhet, kan uppladdning av 4K-grafik dröja några sekunder pågrund av krav på stor mängd grafiskt minne. Även med en god internet-anslutning och en 4K-upplösning kan dock uppkomst av suddiga ytor ske vilket har att göra med att vyerna är skapta genom nersänkning i en uppslukad panoramavy. Därvid kan man få en klarare vy genom att zooma ut vyn till behaglig vy-bredd.

Kunskapens Hus i Norrköping

Huset är en aktivitetsbaserad lokal med fokus på lärande, möten och gemenskap med målet att stärka den enskilda deltagaren, dess roll och engagemang i samhället. Lokalen har ett konferensrum, studierum, systudio, toalett, workshop-yta, kök, tryckstudio, allrum, kontorsrum, bokhörna samt en musikstudio. 

Virtuell visning alternativ 1: Du kan upptäcka lokalen genom en interaktiv 3D virtuell visning, 3D modell samt en 2D planlösning. Du kan växla mellan olika hus-vyer med plan-knappen, använda knappen för rumsväljare för att övergå till olika rum samt måttverktyget för att mäta objekt. I en mobilvy kan du även aktivera VR-mode, ansluta telefonen till ett VR-headset och gå igenom huset!

Yllefabriken i Norrköping

Hyresrätten är en 4:a om 106 kvm som är belägen i äldre fabrikslokaler som tillhör Norrköpings industrilandskap. Interiören är ljus och modern med tegelfasad, där frihöjden är drygt 4 meter. Bostaden har en hall, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en toalett, en klädkammare, tre sovrum, ett badrum samt en stor terrass med fantastisk utsikt. 

Virtuell visning alternativ 2: Du kan upptäcka bostaden genom en interaktiv 3D virtuell visning, 3D modell samt en 2D planlösning. Du kan växla mellan olika hus-vyer med plan-knapparna samt använda knappen längst ner för att komma till rumsväljare och kunna övergå till olika rum. Väl inne i ett rum kan du klicka fram en responsiv översiktsvy samt planlösning från vänster. 

360-PANORAMABILDER

VIRTUELL 3D-ISCENSÄTTNING

(Utan inredning)  

(Med virtuell inredning)  

3D-MODELLERING